MALLIkylä
Jyväskylä

MALLIkylä


Mallikylä on Kylämme.fi-kyläsuunnittelusivuston esittelykylä.

Mallikylän kyläsuunnitelma ei ole oikea kyläsuunnitelma. Mallikylästä näet, mitä Kylamme.fi-sivusto tarjoaa ja saat ideoita ja esimerkkejä, mitä teidän kylällä voidaan kyläsuunnitelmalla tehdä.

Mallikylä on vielä kesken. Se valmistuu maaliskuun 2021 aikana. Mallikylä on myös sivuston testausta. Sen valmistumisen jälkeen Kylämme.fi-sivustolla tehdään muutos- ja päivitystöitä. Suurin muutos on kyläturvallisuussuunnitelman lisääminen sivustolle.

Mallikylästä vastaa 2021-2022 Keski-Suomen Sydänpiirin ja Jyväskylän ammattikorkeakoulun Auttavat kylät -kyläturvallisuushanke. Keski-Suomen ELY-keskus on rahoittanut hankkeen EU:n maaseuturahastosta. Koko Kylämme.fi-sivustosta vastaa Keski-Suomen Kylät ry.

Kansikuva Suomen Kylät, profiilikuva Sydänliitto.

Tiedotteet

Keski-Suomen Kylät ry:n tuottama kyläsuunnitelmasivusto uusiutuu kevään 2021 aikana. Sivun uudistuksen yhteydessä Keski-Suomen Sydänpiirin ja Jamkin Auttavat kylät -hanke rakentaa sivustolle kylän turvallisuussuunnitelmapohjan. Sivuston avulla turvallisuussuunnitelma pysyy tallessa, se voidaan julkaista kaikien kyläläisten käyttöön, sen päivittäminen käy nopeasti ja sen saa helposti printattua paperiesitteeksi.

Verkkosivut
Facebook
Jaa sivu